Borza lesa je interaktivni pripomoček na internetu, s katerim si lahko na enostaven način pomagate pri nakupu in prodaji hlodovine, žaganega lesa, polizdelkov, izdelkov in storitev. Borza lesa je brezplačna za naročnike na revijo Lesarski utrip.  www.borzalesa.com

(Naroči se na Lesarski utrip in prejmi brezplačno uporabo Borze lesa.)

Kaj je Borzomat?
Borzomat je storitev, s katero vam želimo prihraniti čas. Borzomat namesto vas budno spremlja dogajanje na Borzi lesa, in vam pošlje vse oglase, ki vas zanimajo na vaš elektronski naslov. Tako prejmete oglas takoj, ko je ta vnešen, brez nepotrebnega obiskovanja Borze lesa. Prepustite Borzomatu, da za vas išče vaše poslovne partnerje, vi pa se posvetite svojemu delu.

Za koga je Borzomat?
Borzomat je namenjen podjetjem in obrtnikom, ki se ukvarjajo z lesarsko dejavnostjo na Slovenskem in okolici.

Pravila in pogoji uporabe
1. Borza lesa je posredniški sistem med kupci in prodajalci. V nobenem primeru za vsebino ali verodostojnost vsebine oglasov ne odgovarja uredništvo ali lastniki strani borzalesa.com.
2. Uporabnik je v celoti odgovoren za vsebino oglasov in se zavezuje za verodostojnost oddanih oglasov.
3. Borzomat je storitev, kjer si naročite prejemanje določenih oglasov. Le tako boste dobivali sporočila, ki vas direktno zanimajo.
4. Z uporabo sistema borzalesa.com se uporabnik obvezuje, da ne bo ponujal ponarejenih ali ukradenih predmetov oziroma da ne bo prodajal ničesar, kar je izrecno prepovedano z zakonom.
5. Uporabnik se strinja, da o morebitnih nepravilnostih in kršenju pravil uporabe nemudoma obvesti upravljalce strani.
6. Uporabnik je sam dolžan skrbeti za svojo uporabniško številko ter geslo in slednje periodično menjati.
7. Kopiranje dela ali celote Borze lesa je prepovedano z zakonom.
8. Ker je borzalesa.com zgolj posredniški sistem, vam predlagamo, da se v primeru nesporazuma obrnete direktno na prodajalca oziroma kupca, saj Borza lesa ni odgovorna za kakovost ponujenih predmetov, verodostojnost oglasov ter kredibilnost oglaševalcev.
9. Uporabniki se s sprejemom teh pravil strinjajo, da upravljavce oziroma lastnike borzalesa.com odvezujejo kakršnihkoli odškodninskih zahtevkov.